Élet-Stílus

Egy év után újra közös fotón a három rákos kislány

Javult az állapotuk, egyikük már tünetmentes – az újabb fénykép erőt sugároz.

 

Egy évvel ezelőtt készült egy különleges fénykép. Lora Scantling kompozíciója bejárta a világsajtót – a képen három kislány szerepelt, mindannyian daganatos betegségben szenvedtek. A lányok a fotózás előtt nem ismerték egymást, de ahogy csukott szemmel ölelik egymást a fényképen, olyan, mintha évek óta a legjobb barátnők lennének. A felvétel készültekor a fotós célja az volt, hogy megmutassa: a szoros kötelékek a legnehezebb helyzetek átvészelésében is segítenek; azt a tudatot akarta erősíteni, hogy mindig van valaki, akire számíthatnak a bajban.


Fotó: facebook/Scantling-Photography

Azóta eltelt egy év, és szerencsére mind a három kislány állapota javult valamelyest – ennek örömére összejöttek egy újabb fotózásra. Ezeken a képeken már nem gyenge, egymást támogató szereplőket láthatunk, hanem erős, a kór legyőzésére képes hősöket.


Fotó: facebook/Scantling-Photography

A Today.com szerint a 7 éves Rheann Franklin nemrég esett át az utolsó kemoterápián, az 5 esztendős Ainsley Peters még őszig kapja a kezelést, Rylie Hughey (4) pedig már több mint egy és egynegyed éve tünetmentes.


Fotó: facebook/Scantling-Photography

Ajánlott videó

Olvasói sztorik