Élet-Stílus

Álomborravalót kapott, hogy megcsináltassa fogait

fogsor(960x640).jpg (fogsor, )
fogsor(960x640).jpg (fogsor, )

Egy jószívű ismeretlen megsajnálta az anyagi gondokkal küzdő pincért, és nagylelkű borravalót hagyott neki a főnökénél.

Brian Maixner azt mondja, mikor azon a délutánon magához rendelte a főnöke, összerándult a gyomra, az első gondolata ugyanis az volt, hogy hibázott valamit. “Fogalmam se volt, mi lehet az, amiért a műszak közepén hív, szóval, amikor közölte velem, hogy az egyik vendégem 25 ezer dolláros (átszámítva hétmillió forint) borravalót hagyott nekem, nem hittem a fülemnek.” Maixner azt is elárulta, hogy a meglepetéstől elsírta magát.


Brian jótevőivel, Fed Boettcherrel és lányával
Kép forrása: Facebook

Mint később kiderült, az oklahomai ügyvéd, Fed Boettcher, aki aznap azért járt a városban, hogy meglátogassa legidősebb lányát, azért hagyott ekkora összeget a pincérnek, mert megsajnálta a férfit. “Megfogott a pozitív személyisége, hogy mindenkivel kedves és nyitott annak ellenére, ahogy a fogsora kinéz” – nyilatkozta az ügyvéd a KWCH12 tévécsatornának.


Ma már bátran mosolyog
Kép forrása: KWCH 12

Nos, igen. A kansasi apukának gyerekkora óta komoly problémái vannak a fogaival. “Az egész egy letört foggal kezdődött, amit a fogorvosunk nem tudott megfelelően ellátni, így az elfertőződött, majd az egész fogsoromat tönkrette” – vallotta be szégyenlősen a férfi, majd hozzátette mivel gyermekével hónapról-hónapra élnek, nem tudott félretenni arra, hogy megcsináltassa a fogait. “A borravalóból végre helyrehozhatják a mosolyom, de ami fontosabb, marad belőle a gyermekem iskolárai is” – tette hozzá Brian.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik