Élet-Stílus

A nő, aki hülyére keresi magát tengerimalacos videókkal

Laura heti 2-3 napot fordít a felvételek készítésére, havi 800 ezer forintot kaszál.

Nem egy, nem két történetet hallhatunk már arról, hogy emberek a YouTube-ra feltöltött videóikkal mesés vagyonra tesznek szert. Csak két példa a közelmúlt híreiből: a PewDiePie csatornát üzemeltető Felix Kjellberg évi 2,6 millió fontot keres (1 milliárd Ft.) azzal, hogy játékokat kommentál és az életéről beszél. Egy DC Toys Collector fedőnevű titokzatos nő évi 5 millió dollárt (1,4 mrd Ft.) tesz zsebre azzal, hogy a videókban játékokat rak össze.

Egyre több ilyen hírbe szaladunk bele, de mégis mindig értetlenül állunk, amikor újabb hasonló sikerről hallunk. Mint amilyen például Laura Mellors története.

A 29 éves brit lány egyszer unalmában feltöltött egy videót, amelyen két tengerimalaca játszik egymással. A felvétel sikeres lett: többen is bíztatták, hogy készítsen újabbakat. Készített. Elkezdte sorra feltenni a YouTube-ra a játszó, evő, alvó rágcsálókat bemutató kisfilmeket (csatornája most 55 ezer feliratkozónál és 10,5 millió megtekintésnél jár); és jelenleg havonta 2000 fontot (800 ezer forint) keres csak a videókkal. És ez még csak a YouTube-reklámbevétel; emellett saját tengerimalacos termékeket is árusít.

Laurának már hét állatkája van (ha valakit érdekel: Billy, Bobby, Fozzy Bear, Brian, Bo, Alfie és Gizmo a nevük); ők szerepelnek a filmekben; gazdájuk heti 2-3 napot szán videókészítésre. A nőnek menedzseri állása volt az E.On-nál, de feladta a munkáját, hogy minden idejét a tengerimalac-bizniszre tudja fordítani.

Íme egy népszerű videó a csatornáról. A megtekintések száma: 956 ezer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik