Élet-Stílus

Férfié a világ leghosszabb szempillája

szempilla(960x640).jpg (szempilla)
szempilla(960x640).jpg (szempilla)

Az 58 éves férfi azt mondja, egy szupertitkos étel miatt lettek szempillái három centinél is hosszabbak.

“Tudom, hogy a nők egy része most felhördül, de a napokban eldöntöttem, hogy levágatom a szempilláimat” – mondja az ukrán Valery Smagliy. Az 58 éves férfit, aki saját bevallása szerint csak néhány éve növeszti nem mindennapi ékességeit, a legjobban az zavarja, hogy mostanában képtelen egy jót beszélgetni. “Egy rövid idő után azt veszem észre, hogy a beszélgetőpartnerem – mindegy, hogy férfi vagy nő – csak a szemem környékét nézi, és egyáltalán nem figyel arra, amit mondok” – panaszolja.

Képek forrása: Youtube

Részben ezért, részben, mert a pillák már-már a látását akadályozzák, Valery a jövő héten kozmetikushoz megy. “Kicsit rövidebbre vágatom majd, de nem szomorkodok miatta, hiszen úgyis visszanő majd.”

A középkorú férfi azért ilyen magabiztos, mert állítása szerint megtalálta azt az ételt, ami nagy mennyiségben fogyasztva beindítja a szempillák gyors növekedését. “Hogy mi ez az étel, azt nem szeretném elmondani, abban bízom ugyanis, hogy pénzzé tehetem a dolgot, a nők ugyanis lépten-nyomon erről a bizonyos a titkomról faggatnak” – mondja, majd hozzáteszi, még mielőtt levágatja a szempillákat, benéz a helyi Guinness-rekord irodába, hogy hitelesíthesse a pillák hosszát.

 

Az abszolút rekorder egyébként egyelőre egy floridai férfi, akinek bal felső szemhéján közel hét centis, 6,99 centiméteres pillákat hitelesítettek a szakemberek. “Az lehet, hogy nem én leszek az abszolút rekorder, de egy dobogóra biztosan jó vagyok” – tette hozzá Valery.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik