Sátáni jóga (nő, tűz,)
Élet-Stílus

Figyelem, a jóga sátánizmushoz vezethet!

Orosz R. Zoltán
Orosz R. Zoltán

bringamániás. 2015. 02. 23. 17:50

Egy ír, katolikus pap szerint a keleti spiritualizmus nem más, a sötétség erőinek csábítása.

Korábban a témában:

Köztudott, hogy a vallások, nehezen tűrik a konkurenciát, hiszen sokat ér a lelkek fölötti hatalom, de Roland Colhoun atya talán egy picit messzire ment. Az ír katolikus lelkész teológiai vitába bonyolódott egy hívével, aki a jógázás bűnébe esett – írja a The Independent ír kiadása.

Evelyn Donnelly odáig merészkedett, hogy nem csak műveli, de oktatja is jóga művészetét. Mindemellett jó kereszténynek tartotta magát, mindaddig, amíg Colhoun atya fel nem hívta rá a figyelmét, hogy a Sötétség Birodalmának eljövetelét szolgálja.

 Evelyn Donnelly (jóga, sátánizmus, írország,)Evelyn Donnelly (fotó: Facebook)

„Ferenc Pápa azt mondta: spirituális kérdésekre ne keressétek a válaszokat jóga órákon, világos tehát, hogy jóga kockázatot, méghozzá a lelki egészség kockázatát hordja magában. Amikor más kultúrákból veszünk át gyakorlatokat, amik távol esnek keresztény értékeinktől, nem tudhatjuk, hogy pontosan mi előtt nyitjuk meg a lelkünket” – érvelt az atya. Azt azért hozzátette: nem gondolja, mindig, és mindenki, aki jógázik a Sátánt szolgálja, de mivel a gonosz számos úton eljuthat a lélekig, kár kockáztatni.

Evelyn Donnelly, a jógatanárnő erre ennyit mondott: „az emberek helyes testtartást, és légzést tanulni járnak az óráimra, hogy ez segítsen nekik ellazítani a feszült testüket, és megnyugtatni a túlterhelt elméjüket.” De biztos, ami biztos annyit még hozzátett, hogy: „tizenöt éve, mióta tanítok, még soha egyetlen tanítványom sem akart komolyabban elmerülni a jóga spirituális mélységeibe.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

German Chancellor and CDU party leader Angela Merkel (C) addresses supporters after exit poll results were broadcasted on public television at an election night event at the party's headquarters in Berlin during the general election on September 24, 2017.
Germany voted in a general election expected to hand Chancellor Angela Merkel a fourth term, while the hard-right Alternative for Germany (AfD) party is predicted to win its first seats in the national parliament. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.