Élet-Stílus

A kórházban látogatta meg rákbeteg gazdáját a kutya

schnauzer(960x640).jpg (kutya, )
schnauzer(960x640).jpg (kutya, )

Miután megszökött otthonról, a törpe schnauzer egyenesen ahhoz a kórházhoz ment, ahol gazdáját ápolják.

“Tudtam, hogy némely kutya képes hazatalálni több száz kilométer távolságból is, de hogy a mi Sissynk ilyesmire képes, arról fogalmam se volt” – nyilatkozta őszinte megdöbbenéssel az amerikai KWWL hírcsatornának Sissy gazdája, Nancy Franck. Az asszony, aki azután került kórházba, hogy komplikációk léptek fel a korábbi műtétje után azt mondja, a kis törpeschnauzer ezt megelőzően még sosem szökött el otthonról.

Mint kiderült, a 10 éves kutyának azután veszett nyoma, hogy Nancy férje, Dale kiengedte őt, és testvérét Barney-t sétálni. “Mikor egy óra elteltével hívtam őket, már nem volt sehol. Pánikba estem. Átnéztem az egész kertet, de sehol se találtam őt, végül riasztottam a lányunkat Sarah Woodot és persze a szomszédokat”- mesélte Dale, aki ezután végső kétségbeesésében a helyi állatvédőket is értesítette szeretett kutyájuk eltűnéséről.

Alig fél nappal később, Nancy lányát, végül a cedar rapids-i központi kórház recepciója értesítette arról, hogy megtalálták a kutyát. “Azt mondták, Sissy úgy sétált be a kórház főbejáratán, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Mintha küldetése lett volna” – emlékezett vissza az eseményekre Sarah Wood, aki ezt követően azonnal kocsiba ült, és a kutyáért ment.

“Sissy az igazgatói irodában ült és bámult kifelé az ablakon. Amikor beléptem, rámnézett, végigmért, majd mintha azt mondta volna “Na, csak hogy itt vagy! Menjünk anyához, és utána vigyél haza” elindult az ajtó felé. A családnak végül engedélyezték, hogy egy rövid időre bevigyék Sissy-t Nancyhez, aki elárulta, egyetlen gyógyszernek sem volt olyan jó hatása az állapotára, mint hűséges kutyájának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik