Élet-Stílus

Évekre megnyomorította betegét a felelőtlen fogorvos

fogorvos (fogorvos, )
fogorvos (fogorvos, )

Az édesanya hat évig nem mert emberek közé menni, miután fogorvosa a teljes felső fogsorát eltávolította.

“Aznap csak azért mentem hozzá, mert ő volt az egyetlen, aki belátható időn belül vállalta, hogy rendbe teszi a fogaimat. Nem gyanakodtam semmire, csak beleültem a székébe és reméltem, hogy hamarosan újra magabiztosan mosolyoghatok” – emlékszik vissza a 46 éves Nikki Stanley, akinek ekkor még fogalma sem volt arról, hogy már ettől az egyetlen kezeléstől évekre megváltozik majd az élete.

“A beavatkozást megelőzően hetekig jártam az orvoshoz konzultálni. Egy pillanatig sem gondoltam arra, hogy valami baj lehet, mert mindig részletesen elmondta a teendőket.” Nikki elárulta, annyira megbízott az orvosában, hogy altatást kért: mint mondta azért, mert rettenetesen félt a fúró hangjától. “A döbbenet csak ezután jött, mikor először néztem bele a tükörbe. Nem tagadom, elsírtam magam” – mondja, ami nem is csoda, orvosa ugyanis a megbeszéltek helyett a teljes felső fogsorát eltávolította.


Kép forrása: Daily Mail

“Zokogva mentem haza, azzal a tudattal, hogy soha többet nem mehetek emberek közé” – mondja a nő, aki ezt követően hat évig alig-alig mozdult ki az otthonából. “Csak akkor mentem, ha nagyon muszáj volt, képtelen voltam elviselni, ahogy az emberek rám néznek, és ahogy mutogatnak a hátam mögött” – mondja, majd hozzátette, ebben az időszakban egyedüli boldogsága a kertje volt, ahol hiányzó fogai ellenére is önmaga lehetett.

 

“Arra, hogy helyreállíttassam a fogaimat, nem volt pénzünk, így csak reménykedni tudtam abban, hogy egyszer csak csoda történik.” Szerencsére Nikkinek igaza lett, hat év után, miután a történetének híre ment, otthonában jelentkezett egy fogorvos, aki ingyen vállalta, hogy rendbe teszi az asszony fogsorát. “A műtéti beavatkozás nyolc óráig tartott, de megérte, még soha életemben nem voltam ennyire boldog” – nyilatkozta Nikki a beavatkozás után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik