Élet-Stílus

Megölte magát, miután megtudta, hogy felesége meghalt

hazaspar(960x640).jpg (házaspár)
hazaspar(960x640).jpg (házaspár)

Az idős férfi legidősebb gyermeke biztos volt benne, hogy ha eljön a perc, édesapja gondolkodás nélkül követi feleségét.



Mindössze néhány órával azután, hogy elköszönt imádott feleségétől, akivel 69 évet élt szerelemben, a 88 éves Gene Warrington öngyilkos lett. A férfi fia, Pat Warrington a Daily Mail című lapnak nyilatkozva elmondta, édesapja, aki legyengült egészségi állapota miatt maga is kórházi ellátást kapott, a 45 perces búcsú után a szobájába ment, és kitépte magából az infúziót.


Kép forrása: Thinkstock

“Néhány óra múlva már nem élt” – mondta Pat, majd hozzátette, várható volt, hogy édesapja egy percet sem tölt majd imádott felesége nélkül. “A középiskolában ismerkedtek meg, és attól a pillanattól kezdve elválaszthatatlanok voltak. Titokban kellett megházasodniuk, még az érettségi előtt, mert édesanyám még nem volt 16 éves. Nyugodtan mondhatom, azóta mióta apám hazatért a második világháborúból, minden egyes napot együtt töltöttek.”

A házaspárnak három gyermeke született, hét unokája és legalább egy tucat dédunokája. “Mikor édesanyám kórházba került, apám közölte, nem hajlandó nélküle lenni, ezért elintéztük neki, hogy ott lehessen mellette. Az utolsó percig fogta a kezét, majd mikor anyám elment, apám úgy döntött, utánamegy.”

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik