Élet-Stílus

Címlaplány lett, miután ledobott 70 kilót

brooke-birmingham(960x640).jpg (fogyás)
brooke-birmingham(960x640).jpg (fogyás)

Tavaly még nem kellett a neves fitneszmagazinnak – a lógó bőre miatt. Botrányt csinált. Most címlaplány lett.

 

Emlékeznek még Brooke Birminghamre? Az öntudatos amerikai nőre, aki tavaly májusban világra szóló botrányt csinált, mert a bikinis fényképét nem hozta le a Shape című neves fitneszmagazin? Nos, örömmel jelenthetjük, hogy Brooke, aki négy év 70 kilót fogyott és ezzel pluszkilói jelentős részétől megszabadult, azóta elérte a célját: nem csak hogy kiharcolta magának a vágyott fotózást, de büszkén feszít a magazin januári/februári lapszámában is.


Kép forrása: Shape

A 28 éves nőt, aki sikeres fogyókúrás módszeréről állandó blogot vezet, tavaly májusban kereste meg a Shape magazin azzal, hogy mesélje el történetét a lap “Sikersztorik” című rovatában, mert inspirálónak tartják a lap olvasói számára. Brooke, mint mondta, megtisztelőnek találta a magazin megkeresését, ezért egy percig sem hezitált, és azonnal igent mondott. Még akkor is, ha – ahogy a blogjában írta – rettegett attól, hogy a fogyás miatt átalakult testével egy egész ország elé álljon.

A botrány ezután tört ki. Egész pontosan akkor, amikor a Shape Brooke történetének illusztrálásához a lánytól kérte be a jól megszokott “előtte utána” képeket. Miután Brooke elküldte nekik a legfrissebb, bikinis fotóját, melyen a hasán jól látszott a fogyás után megereszkedett bőr, a magazin azt válaszolta, küldjön inkább egy olyan képet, amin pólóban van, a rovatban ugyanis nem szoktak bikinis fotókat megjelentetni.


Kép forrása: www.brookenotonadiet.com

Csakhogy Brooke átlátott a szitán, és lemondta a szereplést, a sztorit pedig megosztott a blogján. Az ügyből napokon belül olyan botrány lett, ami megismertette a fiatal nő nevét az egész világgal. Egy héttel később a Shape főszerkesztője az NBC Today című műsorában, élőben követte meg Brooke-ot, majd elmondta neki, hogy hamarosan önálló fotósorozatot készítenek róla. “Hálásak vagyunk Brooke-nak, hogy ráirányította a figyelmet arra a fontos kérdésre, mi történik a testünkkel egy nagyobb fogyás után” – mondta, majd hozzátette, úgy véli, ez egy olyan dolog, amiről a média csak ritkán beszél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik