Élet-Stílus

Megtiltotta a bíróság, hogy szexeljen a feleségével

bíróság (bíróság, törvénykönyv, mérleg, kalapács)
bíróság (bíróság, törvénykönyv, mérleg, kalapács)

Az ítélet szerint az asszony mentális állapota miatt képtelen nemet mondani férje közeledésére.

Noha a bangladesi származású muzulmán férfi második felesége már elmúlt 39 éves, szellemi fogyatékossága miatt az asszony egy hétéves gyerek értelmi szintjén van. Ez azonban egyáltalán nem akadályozta a férjet abban, hogy időről-időre kiélje vágyait asszonyon. Ahogy a bíróságon elmondta, neki joga volt szexuálisan közeledni az asszonyhoz, akinek joga lett volna őt visszautasítani.

Csakhogy, ahogy azt a brit bíróság a vizsgálat során megállapította, az asszony nincs abban az állapotban, hogy bárkit visszautasítson. “Saját bevallása szerint kellemesnek és komfortosnak találta az együttléteket, ám fogalma sincs arról, hogy adott esetben mondhatott volna rájuk nemet is” – összegezte beszédében az ügyet tárgyaló bíró, majd hozzátette, a néggyermekes anyát, akinek elképzelése sincs arról, hogyan kerültek gyermekei a méhébe, egyelőre egy mentális sérültekkel foglalkozó intézetben helyezték el.

Hiába kérvényezte a férj, hogy adják vissza családjának az asszonyt, a bíró kijelentette, ez jelenleg nem szolgálná a TB-ként emlegetett asszony érdekeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik