Élet-Stílus

Lalihoz trabanttal ment a télapó

Az Éjjel-Nappal Budapest göndör bajkeverője gyerekként sem hazudtolta meg önmagát: gyorsan lebuktatta a mikulást és karácsonyfát is döntögetett.

“Nekem a télapó jobban megmaradt az emlékeimben, mint a karácsony. Sokáig hittem benne, hogy létezik, és minden december hatodikán el is jött hozzánk. Már tudom, hogy egy maszek télapó volt, de akkor tökre elhittem. Aztán egy alkalommal megláttuk, hogy trabanttal jött, de mi ezt fifikásan nem mondtuk el neki.


Kép forrása: RTL Klub

Megkérdeztük tőle, hogy mivel jött, és persze rávágta a rénszarvasos dumát. Mi meg kérdeztük tőle, hogy akkor miért áll ott a trabantja hátul. Akkor teljesen lebukott, mert ráadásul felhúztuk a ruháját, és a cipője is eléggé gagyi volt” – mondta a Hír24-nek Lali, aki karácsonykor sem tudott viselkedni.

“A Jézuskában nem hittünk, tudtuk hogy anyáék veszik az ajándékot. Mindig próbáltuk megkeresni, gondoltuk hogy a fa körül van. A nagy kutakodásban sokszor feldöntöttük a fát. De dőlt az rohangálás közben is, amikor körülötte fogócskáztunk” – emlékezett vissza az Éjjel-Nappal Budapest szereplője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik