Élet-Stílus

Napok óta egy cipőbolt előtt sátrazik öccse kedvéért

Az amerikai testvérpár alig néhány hónapja temette el édesapját. A báty reméli, a limitált kiadású cipő enyhíti majd testvére gyászát.

“A testvérem két éve vágyik erre a cipőre, de eddig valahányszor elindult megvenni, azzal szembesült, hogy az egész készletet elkapkodták” – magyarázta az ABC13 amerikai hírcsatornának Joshua Alvarez, miért üldögél szerda reggel óta a houstoni cipőbolt előtt. A húszas évei elején járó fiatal férfi az újságírók kérdésére azt is elmondta, a cipővel testvére édesapjuk elvesztése felett érzett fájdalmát szeretné enyhíteni.


Képek forrása: ABC13

“Kiállok érte, az anyámért és a családunkért. Azt szeretném, ha teljesülne a legnagyobb vágya, és hogy felfigyeljenek rá az emberek, hogy mi mindenre képes az önzetlen szeretet” – magyarázta a fiú, aki elmondta a sorbanállásban egy barátja segíti. “Amikor megérkezik, végre elmehetek vécére, és vehetek magamnak valami kaját” – mondja, majd hozzáteszi, mindennek ellenére a napokban mindössze egyszer volt alkalma meleg ételt enni.

 

“Amikor felhúztam ide a sátrat, elfogadtam, hogy nem lesz könnyű dolgom. Belekalkuláltam némi kellemetlenséget, többek között azt is, hogy néhány napig nem fogok enni. Épp ezért jól felpakoltam magam light kólával, és ha nagyon éhes vagyok, abból iszok egyet. A fő az, hogy karácsonykor sikerüljön teljesíteni a testvérem legnagyobb vágyát.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik