Élet-Stílus

A legmenőbb Star Wars ajándékok

Annyira teli van az internet a Csillagok Háborúja rajongóinak szánt termékekkel, hogy szinte már lehetetlenség választani. Ebben segítünk.

Talán nincsen még egy olyan filmsorozat, amihez olyan sok kapcsolódó terméket árulnak, mint a Star Wars. Ajándéktárgyak tömkelege várja a rajongókat, akik vásárolhatnak játékfigurákat, pólókat, kulcstartókat, kosztümöket, szőnyegeket, lábtörlőket, plüssfigurákat, bögréket, ágytakarókat, de akár kutyatálat és nyakörvet is. Hogy megkönnyítsük a választást, a Think Geek oldaláról kinéztünk pár különlegesebb darabot, amivel meglepheti Star Wars rajongó ismerősét.

Evőpálcika-fénykard

Hogy igazi Jedinek érezze magát az ember, miközben a távol-keleti konyha remekeit élvezi

Ezeréves sörnyitó Sólyom

“De hiszen ez egy ócskavas!” Ez volt Luke Skywalker véleménye Han Solo űrhajórjáról, de ezr a sörnyitót még Darth Vader gyermeke is szívesen használná.

Fagyasztott Han Solo névjegytartó

Ebből kipattintva a névjegykártyánkat biztos emlékezetesek maradunk. Bár lehet egy bankban dolgozva annyira már nem előnyös, de akkor is roppant menő.

Jégkocka Han Solo

Igen, még egy termék a karbonitba (és nem széntömbe, ahogy azt a magyar fordítás állítja) fagyasztott csempész főszereplésével. A legjobb, hogy nem csak jégkocka készítésére, hanem csokoládéra is tökéletesen alkalmazható.

R2D2 bőrönd

Ezzel biztosan fel fognak engedni mindenkit a repülőgépekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik