Élet-Stílus

Túlélte az újszülött, hogy anyja lehúzta a vécén

Egy járókelő riasztotta a mentőket és tűzoltókat, miután meghallotta a csatornából kiszűrődő sírását egy kínai városban.

Pár karcolástól eltekintve teljesen sértetlenül úszta meg egy újszülött, hogy anyja közvetlenül azután, hogy életet adott neki, lehúzta a vécén. A beszámolók szerint a kicsit a hátán fekve találták meg a koszos vízben, és még rajta volt a köldökzsinór, amit a tűzoltók elmondása szerint láthatóan sietve vágtak el.

A tűzoltóknak gyorsan kellett dolgozniuk, hogy megmentsék a kicsi életét, hiszen nagy volt a veszélye annak, hogy valaki közben lehúzza a vécéjét, és a gyerek megfullad a ráömlő szennyvízben. Az esetről szóló beszámolók szerint „különböző eszközökkel” egy nyílás felé tolták az újszülöttet, ahonnan ki tudták emelni a szennyvízcsőből. Elgondolkodtak azon is, hogy a vezeték széttörésével szabadítják ki, de attól tartottak, hogy a művelet közben megsérül a kicsi.

A gyereket azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, hogy „meglepően sértetlenül élet túl a megpróbáltatást” – közölte az egyik orvos. A beszámolók szerint csak megetetni kellett és megmosdatni, más kezelésre nem volt szüksége. A helyi rendőrség keresi a gyerek anyját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik