Élet-Stílus

Ez lenne az idei karácsony legborzasztóbb dísze?

Most őszintén: ön látott már ennél borzalmasabbat?

Ha karácsony, akkor karácsonyfadísz. Olyan ez, mint a körömlakk, igen, van már pink is, lila is, de jövő nyáron csak bedobunk a kosárba egyet pinkből, egyet (kettőt) lilából is.

Én is szívesen nézegetem a díszeket hol elmélázva, hol inkább bambán bámulva, hogy aztán a jótékony és felettébb kellemes agyi tevékenység nélküli állapotból hörögve rántson vissza a nyers valóságba egy-egy remekmű.

Így vagyok ezzel most is, nem fér a fejembe, mire gondolhatott az alkotó, amikor megálmodta a kocafejtrófea karácsonyfadíszt? Kariaji bölléreknek? A célzott réteg a hentesek és mészárosok voltak? Megmaradtak a kerámia újévi malacok és ezt brénsztormingolták ki? Hogy letörik a fejüket és felragasztják egy csillámos izére kis fehér szalaggal? Megannyi kínzó kérdés és a szűkölő utolsó: de miért?

Tisztában vagyok vele, hogy magasra tettük a lécet, de ha látott ennél borzalmasabbat, fotózza le és küldje be nekünk a hajni.hodos@centralmediacsoport.hu e-mail címre. Örülünk neki és kitesszük, itt a helye karácsonyi rovatunkban!

Fotó: Hír24/Hódos Hajni

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik