Élet-Stílus

Napokig volt a falba szorulva egy boltban

Három éjszakán át volt a fal foglya, mire az üzletben dolgozó emberek felfigyeltek segélykiáltásaira.

A coloradói Longmont város egyik áruházának dolgozói már hétfő reggel hallották a 35 éves segélykiáltásait, de egyszerűen képtelenek voltak rájönni, hogy a hangokat honnan érkeznek. Végül csak kedden jöttek rá arra, hogy a falból kér segítséget valaki, és akkor hívta ki a boltvezető a rendőrséget – írta a Longmont Times-Call című helyi lap.

Mint kiderült, Paul Felyk egy külső és egy belső fal közötti résbe szorult be, ahova feltehetően a tetőről jutott be, bár azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezt pontosan miért is csinálta. A tűzoltók végül a külső fal megbontásával tudták kiszabadítani. Egy körfűrésszel vágtak neki egy lyukat, amin keresztül ki tudott mászni. A férfit kórházba szállították. Times-Call cikke szerint alsó végtagjain sérült meg, de állapotáról nem közöltek információkat.

 A helyi tűzoltók a külső falba vágott lyukon át mentették ki a férfit, aki három napig volt a falba szorulva
Fotó:Longmont Fire Department 

A rendőrség közlése szerint Felyk három éjszakát tölthetett el a falba szorulva. Legalábbis erre utalnak a szűk helyen talált segélykérő cetlijei, amiket hiába próbált a falréseken át az üzlet belsejébe juttatni. Ezek egyikén ugyanis a november 8-ai dátum szerepel. Az üzlet a Times-Call cikke szerint minden egyes nap délelőtt fél 10-kor kinyitott, miközben Felyk a falak közé szorulva szenvedett.

A férfi ellen egyelőre nem emeltek vádat az eset miatt, de várhatóan betörés és birtokháborítás miatt kell majd felelnie. Felyknek hosszú bűnlajstroma van, korábban már elítélték betörés, birtokháborítás, testi sértés, lopás és ittas vezetés miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik