Élet-Stílus

Teljesült a haldokló anya álma: táncolhatott a fia esküvőjén

A 61 éves kaliforniai asszony három nappal az esküvő után meghalt.

A kaliforniai Dublinban élő Mary Ann Manning szeptember 8-án, hétfőn halt meg családja körében. Néhány nappal korábban azonban ő volt a világ legboldogabb édesanyja, hiszen nem csak jelen lehetett a fia esküvőjén, de táncolhatott is vele.

A végstádiumú rákban szenvedő asszony szeptember 5-én, pénteken, minden erejét összeszedte, hogy részt vehessen imádott fia esküvőjén. Az asszony annyira gyenge volt, hogy csak tolószékben tudott részt venni az ünnepségen, ennek ellenére, amikor a szülőkkel való táncra került a sor, az asszony egy pillanatig sem tétovázott, hanem felállt és hosszan táncolt fiával, Ryannal a Somewhere over the rainbow című dalra.

A könnyfakasztó pillanatot a násznép egyik tagja videón is megörökítette. Íme:

Mary Ann Manning halála után, hosszú nekrológot közölt róla az egyik helyi lap, a Dublin Patch. Ebben többek között a családja is elbúcsúzott az édesanyától. Mint írták Mary Ann lelki ereje, határozottsága és makacssága volt az, ami segített neki abban, hogy valóra válthassa élete legnagyobb álmát, és táncolhasson fia esküvőjén még a halála előtt.

„Sosem felejtük el mennyire szerettél minket, és megtartjuk az ígéretünket: mindig mosolyogni fogunk és büszkék leszünk az eredményeidre” – írta az asszony lánya Facebook oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik