Élet-Stílus

Miért nincs Magyar Nemzeti Orgazmusnap?

Nagyon jó lehetett tegnap briteknek: hivatalos, nemzeti napon ünnepelték a szexuális gyönyört.

Nem tudjuk miért, de július 31. National Orgasm Day, vagyis Nemzeti Orgazmus nap Nagy Britanniában. Ahogy nem tudjuk azt sem, hogy Magyarországon miért nincs még ilyen. Már csak a népesedéspolitika miatt is érdemes lenne elgondolkodni a bevezetésén. A Magyar Nemzeti Orgazmusnapon, mindenki viselhetne népi fehérneműt: a férfiak matyómintás, bő gatyát, a hölgyek halasi csipkét viselnének. „Ottalvós” lenne a nemzeti párválasztó, és minden szomszéd azért kopogna át, ha nem hallja kéjes sikolyokat, és üvöltéseket.

De térjünk vissza a britekhez. A szigetországban szinte minden sajtótermék foglakozik az orgazmusnappal: vicces, vagy szomorú statisztikákat tesznek közzé, és tippeket adnak a minél élvezetesebb szexhez.

A Mirror arról ír, hogy az angol nők több fele többször színlelt már orgazmust, hogy ne lombozza le a párját, de a férfiak között is akad tíz százalék, akivel előfordult már, hogy csak úgy tett, mintha elment volna.

A Glamour a szexfantáziákról közöl érdekes adatokat: a legtöbb angol (39%), nemtől függetlenül egy tengerparti légyottról ábrándozik legszívesebben, de repülőgépen, és moziban is sokan kipróbálnák a szexet. Vannak azonban különös ízléssel megáldott szeretők is a britek között: 8 százalékuk szeretne temetőben, 7 százalékuk pedig templomban áldozni a szerelem oltárán.

A Metro tizenöt tippel segíti orgazmusra vágyó olvasóit: azt tanácsolják többek között, gyakran viseljünk szexi fehérneműt, mondjuk ki hangosan mit, és hogyan szeretnénk a partnerünktől, használjunk bátran játékszereket, és néha finoman kötözzük meg partnerünket.

Ön mit tenne, ha lenne magyar orgazmusnap? Minden évben új helyszínt, vagy pózt próbálna ki? Új játékszert vinne a hálószobába? Írja meg nekünk kommentben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik