Élet-Stílus

Tíz hős, aki bebizonyítja, a rák után is van élet

Mostanra mindannyian megvívták életük egyik legnagyobb harcát, és boldogabbak, mint valaha.

A Buzzfeed oldalán találtunk rá erre a tíz különleges emberre: túl azon, hogy elmondják, mi mindenen mentek keresztül, mennyit tanultak és tapasztaltak betegségük miatt, egy előtte-utána fotót is megosztanak. Mindezt azért, hogy reményt adjanak azoknak, akik még most is harcolnak.

Erin Bodechon két éve győzte le a promielocitás leukémiáját

 

„Hálás vagyok a betegségemnek, mert optimistább emberré tett. Szerencsésnek érzem magam, hogy élhetek. A rák után minden egyes napomra úgy tekintek, mint egy értékes ajándékra, így nem csoda, hogy egyetlenegy percét sem szeretném felesleges dolgokra, emberekre pazarolni.”

Katrina Kieltyka: 3 éve annak, hogy legyőztem a Hodgkin-limfómát

 

„Valaki egyszer azt mondta „minél hosszabb a hajam, annál jobban szórakozom” és mióta meggyógyultam a rákból, ez rám hatványozottan igaz. Ma már ragaszkodom a hajamhoz, annak ellenére, hogy még mindig pontosan emlékszem milyen felszabadító érzés volt, amikor kopaszra borotváltattam a fejem. Nem kellett azon izgulni, milyen frizurát csináljak magamnak például.”

Connor Moltzan négy éve győzte le a Hodgkin-limfómát

 

„Mióta legyőztem a rákot, megtanultam, hogyan éljem meg a pillanatokat. Nem szeretnék semmiből sem kimaradni!”

Elizabeth Engle: 8 éve gyógyultam ki a Non-Hodgkin limfómából

 

„Azóta minden egyes napra áldásként tekintek, és nem rontom el őket azzal, hogy kis dolgok miatt pufogjak. Örülök neki, hogy még le kell borotválnom a lábamat!”

Joanna Chack: 4 éve annak, hogy legyőzte a Non-Hodgkin limfómát

 

„Megtanultam hinni, és igazán szeretni a családomat és a barátaimat – ebben a sorrendben. Hálás vagyok a sorsnak, és persze a jó istennek, hogy meggyógyultam, hogy élhetek, és mostantól semmit nem veszek biztosnak, mindenért megdolgozom.”

Kathleen Emmets hét hónapja győzte le a vastagbélrákot

 

„Megtanultam, hogyan éljek olyan életet, amiért érdemes harcolni!”

Három éve annak, hogy Guy Gordon meggyógyult a fejét és nyakát támadó rákból

 

„Ha egy szóban kell összefoglalni a rák utáni életét, azt mondanám, hogy furcsa. Ugyanúgy küzdened kell azokért a dolgokért, amikért a betegség előtt, ennek ellenére ritkábban húzod fel magad. A legérdekesebbek azonban az emberek: sokan elkerülnek, mintha azt hinnék, elkaphatják tőled a betegséget.”

Linda Mei 8 éve győzte le a mellrákot

 

„Évek óta a rózsaszín a kedvenc színem.”

Lindsay Goldstein másfél éve gyógyult ki a petefészekrákból

 

„Mióta meggyógyultam, csak a jó dolgokra gondolok és arra, hogy kaptam egy második esélyt az élettől, amivel élnem kell. Sokkal pozitívabb lettem.”

Erin Chack 5 éve gyógyult meg a Hodgkin-limfómából

 

„Mostanában kifejezetten hálás vagyok azokért a napokért, amikor ciki a frizurám. Mert újra van frizurám, ami ciki lehet.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik