Élet-Stílus

Szépsége miatt hagyták helyben osztálytársnőjüket +18

A négy kamaszlány percekig ütötte és rúgta osztálytársnőjét, mert irigyek voltak a külsejére. Az esetről videó készült.

Nyilvános bocsánatkérésre kötelezte az iskolavezetés azt a négy orosz kamaszlányt, akik a minap egyik osztálytársnőjüket kínozták hosszú percekig, csak azért, mert féltékenyek voltak rá. A lányok, a 16 éves Olga, a 14 éves Lyubov, a szintén 14 éves Sasha és 15 éves társuk, Ekatirina mindannyian Nyugat-Oroszországban, Korkino városában élnek, és állítólag már régóta pikkeltek a 13 éves Vlada Kholodra, különleges szépsége miatt.


Kép forrása: Youtube

A lányt ugyanis nem csak osztálytársnői, hanem az osztályban lévő fiúk is észrevették, köztük Olga barátja is. Amikor a 16 éves lány megtudta, hogy szerelmének bejön Vlada, elhatározta, hogy móresre tanítja a fiatal lányt. Meggyőzte három legjobb barátnőjét és további két osztálytársukat, hogy álljanak bosszút rajta. Végül iskola után körbevették, majd beráncigálták egy pocsolyába, ahol percekig ütötték, sőt rúgták is a lányt.

Megdöbbentő, de az esetről videófelvétel is készült, amit csak erős idegzetű olvasóink nézzenek meg:

A verés később akkor tudódott ki, amikor a felvételt az egyik résztvevő megosztotta az orosz közösségi oldalon, a Vkontakten. Az iskola elővette a négy agresszív lányt, akiket a büntetésük mellett nyilvános bocsánatkérésre kötelezett az iskola.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik