Élet-Stílus

Nemsokára jön a női Viagra

Tesztoszteron-tartalmú orrzselé segíthet a nőknek a csúcsra jutni. Állítólag nincs mellékhatása és igazoltan növeli az orgazmusok számát.

A sikeres klinikai teszteket követően hamarosan piacra dobják a “női Viagrát”, egy új, a női orgazmusok számát növelő szert. A készítmény az orr nyálkahártyáján keresztül gyorsan felszívódó orrzselé, kifejlesztői szerint biztonságos és hatékony.

A termék tesztoszteront tartalmaz és a női orgazmus-rendellenességek (Female Orgasmic Disorder, FOD) megoldásában segíthet. A Trimel Pharmaceuticals Corporation által kifejlesztett szer, miután az előírt teszteken sikeresen megfelelt, hamarosan piacra is kerül – írja a Daily Mail.


Kép forrása: Thinkstock

A cikk szerint a klinikai tesztek második fázisában 253 nő vett részt. A kanadai és ausztrál önkéntesek különböző erősségű készítményt vagy placebót kaptak 84 napon keresztül. Azt vizsgálták, növeli-e a hatóanyag az orgazmusok számát, illetve arra is keresték a választ, van-e a szernek mellékhatása.

Eredményeik szerint a valódi hatóanyagot tartalmazó orrzselét kapó résztvevőknek átlagosan 2,3 orgazmusa volt a vizsgált időszakban, míg a placebót használók átlaga 1,7 orgazmus lett. A zselé használói nem számoltak be semmiféle mellékhatásról.

Még többet szeretne megtudni? Olvassa el a folytatást a Házipatika oldalán!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik