Élet-Stílus

Közös férfin osztozott a 46 éves ikerpár

Az elmúlt 15 évben mindössze 30 percet töltöttek külön az ikrek, akiknek az irodájuk, a mobiljuk, sőt még a Facebook-profiljuk is közös.

Egy percet se töltenek egymás nélkül, és biztosak abban, hogy ez már életük végéig így lesz. „Egyezséget kötöttünk Istennel, hogy ha már együtt érkeztünk, akkor percre pontosan együtt is távozzunk erről a világról” – mondja a 46 éves Los Angeles-i egypetéjű ikerpár egyik tagja, Amy a Daily Mirror című brit lap újságírójának.


Az ikrek mindent megtesznek, hogy ugyanúgy nézzenek ki
Képek forrása: mirror.co.uk

Alighogy befejezi, testvére, Becky veszi át a szót, aki elmondja, az első pillanattól kezdve mindenen megosztoznak. „Az irigység nálunk sosem volt igazán probléma. A nevelőszüleink azt mesélték, hogy ha Amy sírni kezdett, én gondolkodás nélkül odaadtam neki a cumimat. Most is pontosan ugyanígy segítünk egymásnak.”


Gyerekkorukban rendszeresen átmásztak egymás ágyába

A testvérpár állításait mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a mai napig mindenen megosztoznak: a munkájukon, a Facebook-oldalukon, a mobiljukon, sőt, még a szerelmükön is. Persze az is igaz, hogy az első és egyetlen férfi, aki vállalta, hogy mindkettőjükkel egyszerre randizik, már nincs velük.

„Olyanok vagyunk, mint egymás lelki társai, ezért néhány éve rájöttünk, hogy nekünk igazából nincs is szükségünk férfira ahhoz, hogy boldogok legyünk. Ha lenne rá lehetőség, össze is házasodnánk, annyira szorosan összetartozunk” – mondják, majd elárulják, az egyetlen férfi, akivel kapcsolatban voltak, vállalta, hogy egyszerre randizik, szexel és alszik mindkettőjükkel. „Szerencsére sosem akart választani kettőnk között, izgalmasnak tartotta, hogy egyszerre két nővel is randizhat” – mondja Amy.

Becky elárulja, mindent megtesznek annak érdekében, hogy évek múltán is pontosan ugyanúgy nézzenek ki. “Szigorú diétát követünk, és igyekszük mindenból pontosan ugyanannyit enni, mint a másikunk. Előfordult már az, hogy én kívántam volna egy desszertet, de Amy nem, ezért inkább én is lemondtam róla, nehogy emiatt máshogy nézzünk majd ki.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik