Élet-Stílus

Lenyűgözte a zsűrit a 95 kilós rúdtáncosnő – videó

A Britain's Got Talent színpadán futhat be a szokatlan méretű fitneszedző.

Emlékszik még a duci rúdtáncosnőre? Februárban írtunk róla: a 27 éves Emma Haslam közel 100 kiló, viszont úgy csimpaszkodik és forog a rúdon, mint egy modellalkatú akrobata.

Az egyébként fitneszedzőként és rúdtáncoktatóként dolgozó nő fantasztikus tudása és akaratereje már eddig is rengeteg túlsúlyos embert inspirálhatott, és most Emma újabb lépést tett az ismertség felé: megjelent a Britain’s Got Talent színpadán.

Már a produkció előtt óriási sikert aratott, először, amikor említette, hogy egy hároméves kislány anyukája, majd, amikor kifejtette, hogy a rúdtáncolás szempontjából „szokatlan mérete” ellenére milyen típusú műsort láthatunk tőle. Aztán jött a show, és a hatás sem maradt el. A zsűritagok szokásos mesterkélt, műmeglepődött arcain azért lehetett látni, hogy megérinti őket Emma tehetsége.

A csaj lenyűgözte Simon Cowelléket: az értékelésnél – többek közt – elhangzik a „tök mindegy, mekkora a méreted, briliáns, amit csinálsz” mondat. Emma továbbjutott, és szurkolunk neki, hogy a legismertebb tehetségkutatóban (is) legyen olyan sikeres, mint az Attraction vagy a szintén nem sovány és szintén zseniális Paul Potts.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik