Élet-Stílus

Leslagozzák az utcán vizelőket – videó

Indiában egy titkos csoport tagjai szanaszét slagozzák a falra pisilőket - egy locsolókocsiról.

Ugye Önt is zavarja a nyilvános vizelés? Ugye milyen gáz, hogy a kutyakaka és -pisi állandó kerülgetése mellett még arra is ügyelni kell, hogy nehogy emberi vizeletbe is belegyalogoljunk? Meg egyébként is: a látvány sem túl szép, amikor valaki az utcán nekiáll.

Van, akit ez az ügy annyira felzaklatott, hogy akciócsoportot szervezett a megoldására. A helyszín: Mumbai, ahol – India más településeihez hasonlóan – egyébként is komoly probléma a nyilvános vizelés, és már nem kevés (eredménytelen) kísérlet zajlott a visszaszorítására.

Ez a mostani akció nagyon is gyakorlati megoldást kínál; rendszabályok és egyéb cicózás helyett tényleges cselekvést. Az utcákat egy „Tiszta Indiai” nevű titkos csoport (még menő álarcaik is vannak, mint az Anonymous-tagoknak) járja – és kegyetlenül megbünteti azt, akit nyilvános vizelésen ér.

A csoport emberei egy bazi nagy locsolókocsival járnak körbe-körbe, és ha kiszúrják, hogy valaki épp falra csurgat, azt brutálisan lelocsolják. Így támad a titkos banda… akciófilmbe illő jelenetek!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik