Élet-Stílus

Bombanő árulja a szüzességét a neten

Nem árul zsákbamacskát: a huszonnyolc éves orvostanhallgató a testét, és arcát is megmutatja.

Egy tizenkét órás randevúra lehet licitálni, melynek végén a szerencsés nyertes elveheti a huszonnyolc éves Elizabeth Raine szüzességét. A fiatal lányt a munka és a tanulás köti le, eddig nem is igazán gondolt az ellenkező nemre. Most viszont úgy döntött a megfelelő összegért lefekszik egy idegennel – írja a Mirror.

fotó: elizabeth-raine.com

Az Egyesült Államokban élő lány, mivel hazájában törvénysértésnek minősül pénzt adni, vagy elfogadni szexért, egy ausztrál ügynökségen keresztül szervezte meg az internetes aukciót. Akkor döntött így, amikor megtudta, hogy interneten nagy port kavartak hasonló esetek, melyek során a szüzességüket árverése bocsájtók szép összegeket tesznek zsebre. Elizabeth árverése jelenleg 550 ezer amerikai dolláron áll, az aukciót május hetedikén zárja majd le.

Először csak olyan fotók jelentek meg róla a webalpján, melyen ki volt takarva az arca, és abból sem csinált titkot, hogy az Elizabeth Raine egy álnév, s valódi személyazonosságát csak a győztes licitáló ismerheti majd meg. Néhány nappal ezelőtt azonban úgy döntött, hogy ha valódi nevét nem is, az arcát felfedi. „Nem szerettem a névtelenséget, mert sok ember azt gondolta, hogy a szényen miatt nem mutatom meg magam, pedig erről szó sincs” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik