Élet-Stílus

Így öltözik az öntudatos proletár!

Jó a buli, csak sok a fashionista. Divatblogger-üzemmódba váltottunk a majálison, ahol csak úgy dőlt a kreativitás. A legtutibb szettek a Városligetből, avagy így öltözz a munkásbuliba!

Még nem késő elindulni a városligeti összbalos dzsemborira. És nem csak nem késő, érdemes is: az idő gyönyörű, a levegőben vattacukorfoszlányok, tökipompos-illat… és divat, divat, divat! A munkáspárti és szakszervezeti bulik közönsége szerencsére évről évre egyre kevésbé elégszik meg az ilyenkor szokásos vörös inggel, és bár az említett ikonikus ruhadarabtól nem szabadul, kifejezetten merészen variálja, kombinálja kiegészítőkkel, egyéb (egyszerre retrós és hihetetlenük aktuális) ruhadarabokkal. Lássunk pár jellemző példát!

Két tökéletes példa egy képen arra, hogy miért lesz mindig menő a vörös ing függetlenül attól, hogy egyszerű tavaszi dzsekivel, vagy éppen a kapitalizmus korai évei előtt tisztelgő zakóval és nyakkendővel kombináljuk.

Aki azt hiszi, hogy a proletáröntudat és a fashionista attitűz kizárja egymást, az vegyen példát a lila inges úrról. A kiegészítőként viselt Népszava ugyan elcsépeltnek tűnhet, ezzel a szettel valahogy mégis működik.

Amivel sosem hibázhatunk: klasszikus elegancia a szocializmus aranykorából.

Óvatosan ugyan, de egy merész mintás inggel és egy vakító dzsekivel még a kilencvenes évekbe is átléphetünk – főleg, ha mi vagyunk a világösszeesküvés-zsurnalizmus hazai félistene, Molnár F. Árpád!

Vörös + szürke = M.E.N.Ő.S.É.G.

A farmer svejcisapka még a legegyszerűbb szettet is feldobja – így kell kitűnni a tömegből úgy, hogy közben a része maradunk!

Óvatosan a magenta, nyugati márkajelzéssel ellátott teniszpólóval – ne provokáljunk. Kivéve, ha álentellektüel valóságshow-nyertes vagyunk. Akkor nem lesz baj.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik