Élet-Stílus

Csak ritkán és keveset szexelünk

Hetente legfeljebb kétszer, és akkor is alig néhány percre vagyunk hajlandók összebújni - legalábbis egy New York-i urológus ezt állítja.

A New York-i Presbiteriánus Kórház szakértője elmondta, hogy a férfiak körülbelül 45 százaléka a behatolást követő két percen belül eléri az orgazmust, ami egy átlagos nőnek messze nem elég hosszú idő. A nők többségének ugyanis öt-hét percre van szüksége ahhoz, hogy elérjen a csúcsra.

Az urológus a Nerve.com internetes portálnak adott interjújában azt is hozzátette, hogy egy átlagos férfinak naponta 11 erekciója van, és néhány fiatalember a napi többszöri szeretkezést is normálisnak tekinti. Az orvos azonban saját tapasztalatai alapján ezt ritkának ítéli. Dr. Fisch szerint egy átlagos pár a húszas éveiben heti egy-háromnaponta szeretkezik, ami 30 és 50 éves koruk között heti kettőre esik vissza. Az 50 éven felüli házaspárok már heti egy alkalomnál ritkábban bújnak össze.

A szakértő ugyanakkor azt is hozzátette, hogy páronként változik, mi tesz valakit boldoggá. Egyes párokat csak a gyakori szex elégíti ki, mások viszont előnyben részesítik a minőséget a mennyiséggel szemben. Dr. Fisch szerint ez teljesen természetes, amennyiben az emberek azt teszik, ami normális, és ami tetszik nekik.

Kíváncsi hány percig tart egy átlagos aktus? Olvassa el a folytatást a Házipatika oldalán!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik