Élet-Stílus

Ilyan, amikor müzli, hotdog, rántotta zuhan a fejére – videó

Összevissza keni a YouTube-sztárt a fejére zúduló mázsányi kaja.

Figyelmeztetés: az alábbi videókban ételeket öntenek emberek fejére. Ez esetleg undort válthat ki az olvasóból. Pedig ez művészet.

A főszereplő Steve Kardynal, foglalkozására nézve YouTube-sztár. Igen, ma már ez is egy szakma. Onnan lehet ismerős az úriember arca, hogy több ismert dal chatroulette-változatát is ő készítette.

Hogy olvasta-e Steve a Bibliában a mennyei manna történetét, nem tudjuk; és ha igen, akkor vajon onnan merítette-e ötletét bizarr projektjéhez. Vagy lehet, hogy sokszor mondták neki kiskorában, hogy a sült galamb nem fog a szájába repülni, ő meg csak azért is be akarta bizonyítani.

Igazából mindegy is, mi a lenti videó háttere. Értelmezhetjük annak tudata nélkül is – ha egyáltalán akarjuk értelmezni. A lényeg: a művész áll egy kertben félmeztelenül, és mindenféle kaja ömlik a fejére, nyakába. Mindezt slow motionban rögzítették, így lassítva láthatjuk.

Kardynal úr fejére először müzlit öntenek – előbb a gabonapelyheket, majd a tejet. Ekkor még mosolyog. A hot-dognál, főleg a mustár és a ketchup zúdításakor már arcára fagy a mosoly, és később is felváltva látható riadt / mosolygós / lelkes tekintettel. Amikor a brownie színes tortadíszei borítják a fejét, akkor pedig egy pillanatig (szakállas) Lady Gagára emlékeztet.

A nagy sikerre való tekintettel a művész egyik pajtása is bevállalta ugyanezt a projektet, csak más ételekkel (omlett sok tojásból – összetevőnként, egy komplett ebédmenü, banános süti és más ínyencségek hullanak rá).

Ön szerint ez undorító? Vagy vicces? Hülye pazarlás? Netán ön is kipróbálná mindezt sörrel és/vagy sertéspörkölttel? Írja meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik