Élet-Stílus

Szexelj az országodért!

Egy dán utazási iroda nyereményjátékkal buzdít hazafias szeretkezésre.

Huszonhét éve nem született olyan kevés gyerek Dániában, mint az elmúlt esztendőben; ideje volt lépni valamit a szomorú statisztikák ügyében.

A Spies Travel nevű utazási iroda szerint van megoldás: az elutazós hétvégék.

Az öregedő társadalom problémájára, a születések számának növelésére egy látszólag igen egyszerű javaslattal álltak elő az ötletgazdák: a szexet javasolják. Arra buzdítják a párokat, hogy használják ki a szabadidejüket, és töltsenek el néhány csodálatos napot egy romantikus városban. Egy felmérés adatai szerint ugyanis a dán gyerkőcök igen gyakran a szülők külföldi útja során fogannak: minden tízedik kissrác egy-egy utazás gyümölcse. Statisztikákból lehet tudni azt is, hogy szabadság alatt 46 százalékkal gyakrabban szexelnek a dánok, mint a munkanapokon.

Az utazások során megannyi impulzus éri az embert, új tapasztalatokat szerez, kicsit más szemszögből látja a párját, mint a hétköznapokon – úgyhogy beindul az endorfin-termelődés és a vágyakozás…

Fotó: Spies Rejser Facebook

Az említett utazási iroda nyereményjátékkal is hozzá kíván járulni az ország népesedési helyzetének javításához: ha a párok bizonyítani tudják, hogy gyermekük a Spies Travelnél vásárolt utazás során fogant, sorsoláson vehetnek részt, amelyen – ha szerencsések – három évre bebiztosíthatják a pelenka- és egyéb babaholmi-adagot; illetve családi utazást nyerhetnek egy gyerekbarát helyre.

Ha pedig valakinek nem sikerül a fődíj besöprése, akkor sem kell csüggednie: még mindig ott a tudat, hogy hazafias cselekedetet hajtott végre – Dániáért szexelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik