Élet-Stílus

Élő adásban mutattak véletlenül egy péniszt

Egy halálos helikopterbalesetről szóló beszámoló közben keresgéltek amatőr fényképeket a neten, amikor valami egészen mást mutattak meg a nézőknek.

A denveri Fox31 televízió egy ideig biztosan nem fog élő adásban amatőr fényképeket keresni az interneten, a kedden délelőtt történt malőr után. A tévések egy seattle-i televízió helikopterének lezuhanásáról gyűjtött információkat osztották meg nézőikkel, amikor sikerült egy férfi nemi szervről készült felvételt is megosztaniuk. A hiba az irányítóteremben történt, ahol a baleset helyszínén készült fényképeket keresgéltek a Twitteren, élő adásban.

Az ötlet jó volt, hiszen a Twitteren tényleg sok kép jelent meg a balesetről. Az első kép még az is volt, amit a televízió meg akart mutatni: egy felvétel a helikopter-balesetről. A következő kép azonban már Ollókezű Edwardot mutatta, majd gyorsan jött egy másik kép egy ételről, majd azt gyorsan átugorva egy újabb kép jelent meg – egy péniszről. Majd gyorsan a stúdióban ülő négy műsorvezetőre váltott a kép, még pont elkapva reakcióikat. A pillanatot, ahogy meghűlve nézik az élő adásba került nemi szervet, egy Twitter-használó örökítette meg:

Kicsit meglepődtek az élő adásba került pénisz láttán
Fotó:Twitter/SladeHV

Természetesen a hibáról készült felvétel hamar fel is került a YouTube-ra, de ott már nem lehet megnézni. A YouTube-ról ugyanis gyorsan eltüntette a televízió a videót a szerzői jogok megsértésére hivatkozva, csak azt felejtették el, hogy ami egyszer felkerült az internetre, az megtalálható marad. Ha úgy érzi, midenféleképpen látnia kell az élő adásba került péniszt a műsorvezetők reakcióját a képre, akkor kattintson ide – de vigyázzon, ha a munkahelyén van éppen, nehogy kollégái félreértsék, mit nézeget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik