Élet-Stílus

Öt furcsa dolog, ami felizgatja a férfiakat

Több kutatás is foglalkozik azzal, hogy mire indulnak be a férfiak. Az egyik magazin pedig összeszedte ezekből az öt legérdekesebbet.

Több kutatásból gyűjtötte össze a Men’s Health magazin azt az 5 igen meglepő dolgot, ami a pasikat felizgatja. A lista a következő:

1.Twitter

Egy 2011-es felmérés szerint, aki naponta legalább egyszer használta a Twittert, kétszer gyakrabban maszturbált.

2.Sütőtök

A férfiak számára – fizikailag is érzékelhetően – a legizgatóbb illat a sütőtök és a levendula keveréke. Ezt egy chicagói kutatás azt mutatta ki.

3.A gazdaság

A pasik – a Kansas Egyetem felmérése szerint – gyakrabban váltogatják szexuális partnereiket a gazdasági recesszió és a stagnálás óta.

4.Félelem

A University of British Columbia a következő kísérletet végezte el. Egy szexi asszisztensnőt megkértek, hogy először egy rövid, alacsony, majd egy magas, hosszú és félelmetesebb hídon sétáljon át. Az átkelő férfiak mindkét esetben leszólították, ám a félelmetes hídon a hölgy több szexuális utalás kapott.

5. A vörös

2008-ban bizonyították, hogy mekkora hatással van a vörös rúzs a férfiakra. Mindezt úgy, hogy ugyanazt a nőt mutatták különböző színű rúzsokban. A pasik egybehangzóan a vörössel találták a legvonzóbbnak a hölgyet – írja a házipatika.com.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik