Élet-Stílus

Pizzával élt nemi életet, megégette magát

A mindennapos pizzarendelést követően egy angol fiatal úgy gondolta, hogy egy közel sem mindennapos dologra ragadtatja magát.

Lehet, hogy az Amerikai Pite egyik jelenete ihlette meg őt, mindesetre nemi életet kezdett élni a pizzával, de a pizza még annyira meleg volt, hogy égési sérüléseket szerzett az “aktus közben” a nemi szervén. Ez eddig sem egy szokványos történet, de ezek után a fiú úgy gondolta, hogy nem hagyja szó nélkül a balesetét.

Kép: Thinkstock

A pizzázó Twitter-fiókját kezdte üzenetekkel bombázni, amiben arra kéri az üzletláncot, hogy mutassák meg neki, hogy hol vannak leírva a pénzvisszafizetés szabályai. A vonal másik végén válaszoltak, amire senki nem gondolt. Arra kérték a pórul járt fiút, hogy írjon hivatalos e-mailt, ott megbeszélik a dolgot – írja az Adweek.

A sérült (mármint a nemi szervén sérült) srác itt átment egy netes trollba, a következő bejegyzésében már felháborítónak tartja, hogy arról senkit nem tájékoztattak, hogy veszélyes dolog szexuálisan megkívánni egy pizzát. Ahol egy troll megjelenik, ott a többiek is azzá válnak, ugyanis a pizzéria újfent válaszolt, elnézést kérnek és biztosították a fiút arról, hogy valamilyen módon a jövőben erre is figyelni fognak, hogy elkerülhetőek legyenek a hasonló sérülések és kellemetlen élmények.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik