Élet-Stílus

Mire jók a Holt-tengeri ásványok?

Tudta, hogy a Holt-tenger már az ókorban az életerő, a szépség és az egészség forrása volt?

A Holt-tenger vizében kétmillió év alatt 25 féle ásványi anyag és nyomelem halmozódott fel igen nagy mennyiségben, és rendkívüli összetételben.Vizének van a világon a legmagasabb ásványi anyag tartalma, amely lehetővé teszi vizének bőrgyógyászati felhasználását. Komplex működésük során bőrünk sejtjei kommunikálnak egymással. Az ásványi anyagok segítik a sejtek közötti információáramlást, és arra ösztönzik a bőrt, hogy magasabb víztartalommal regenerálja és táplálja felső rétegeit.


Képek forrása: szepsegbolt.hu

A Holt-tengeri ásványi sók hidratáló, ránctalanító, bőrkisimító, bőrpuhító, méregtelenítő, fiatalító hatásúak. Ezekkel a kozmetikumokkal évezredek óta eredményesen kezelhetők a reumatikus és ízületi fájdalmak, bőrproblémák, ekcéma, pszoriázis, korpásodás, pattanásos bőr, légzőszervi tünetek, mindez kíméletesen, a bőrön át!

A Goldi arcápoló termékei olyan prémium kategóriás, kiváló minőségű kozmetikai készítmények, melyeknek használatával bőrünk bársonyos, üde és fiatalos lesz. A bőrradírok és gélek tisztítják, a krémek, szérumok és maszkok táplálják és megnyugtatják, regenerálják és megfiatalítják bőrünket. Minden készítmény gyengéd és hatékony, Holt-tengeri ásványokkal dúsított öregedést gátló összetevőkkel, illóolajokkal és természetes illatanyagokkal készül, a szó szoros értelmében kézzelfogható hatást eredményezve.

Ezek a kozmetikumok parabénmentesek, így az érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

Használjuk tehát a természetes Holt tengeri sós és iszapos kozmetikumokat – szépülésére, megfiatalodására!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik