Élet-Stílus

Randizni akart a nővel, aki ellopta az iPhone-ját

A szívét is ellopta a lány, s aztán össze is törte: nem lett hepiend a XXI. századi love story vége.

Egy japán férfi, Matsumoto Hiroki Bangkokba menekült a japán tél elől egy pár napos vakációra, ekkor lopták el az iPhone-ját. Szerencsére a technika ma már fejlett, a tolvaj pedig eléggé béna volt. Az iCloud alkalmazás segítségével, amelyre még mindig rá volt kapcsolva a férfi telefonja, nemcsak azt nézhette meg, hogy hol van éppen a készülék, de az azóta a telefonnal készített fotókhoz is hozzáfért – írja a Rocket News 24. Amikor meglátta a tolvaj selfie-ket, elakadt a szava. A borostás, sebhelyes rabló helyett, akit elképzelt, egy csinos fiatal lány képeit látta.

A telfontolvaj selfie-je az iCloud-on

Matsumoto gyorsan mérlegelt: vett egy új telefont, a régi nem hiányzott neki különösebben, és az anyagi veszteség nem rázta meg, barátnője ellenben nem volt. Úgyhogy írt egy kis üzenetet, lefordíttatta thai-ra, és elküldte a régi telefonjára, hogy ez jelenjen meg, amikor lezár a képernyő. A levélkében ez állt: „megtarthatod a telefont, de cserébe legyünk barátok!” Feszülten figyelte az iCloud felhőt, hogy mi lesz a következő kép, amit a lány készít.

Annak azonban, ami a XXI. század legszebb szerelmes történeteként is indulhatna, kiábrándító vége lett. Rövidesen megjelent a következő fotó egy fiatal férfiról, ami rövidre zárta a bimbódzó románcot. A lány azért így is megtarthatta a telefont, a férfi lecsatlakoztatta a készüléket az iCloudról, és minden további kapcsolatról vagy megtorlásról letett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik