Élet-Stílus

Íme, a világ legkülönlegesebb feneke

Ezúttal kivételesen nem egy gömbölyű női hátsóról lesz szó. Annál sokkal bizarrabb dolgot találtunk...

Bizonyára önök is emlékeznek még DoubleDickDude-ra, arra a két pénisszel élő férfire, aki újév másnapján mutatkozott be az internetnek a Reddit oldalán. Nos, nem kellett rá sokat várni, és megérkezett méltó ellenfele: a férfi, akinek nincs feneke.

Jó-jó, ez így nem teljesen igaz. A TBoneTheOriginal nicknevű Reddit-felhasználónak feneke ugyan van, csak vájat nincs a két fél között. Mint mondja azért, mert azt az sebészeknek a srác gyakran kialakuló cisztái miatt össze kellett zárnia. Ez egyébként csak egy hosszadalmas műtétsorozat révén volt lehetséges.


Kép forrása: Reddit

Pont úgy működik, mint bárki másé

Hasonlóan DoubleDickDude-hoz Tbone is készségesen válaszolt a felhasználók összes felmerülő elméleti, és gyakorlati kérdésére. Így, többek között kiderült, hogy éppen úgy és arra tudja használni a fenekét, mint mindenki más, egyedül a kitörlésnél kell figyelnie, hogy ne menjen a seb környékére a „cucc”.

Tbone-t egyébként korábban kifejezetten zavarta finoman szólva se mindennapi hátsófele, mára azonban megbarátkozott a helyzettel, mert mint mondja, ettől lesz az, aki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik