Élet-Stílus

Másfél év alatt 180 kilót dobott le

fogyokura(1)(960x640).jpg (karcsú, )
fogyokura(1)(960x640).jpg (karcsú, )

A világ legszélesebb férfija megelégelte, hogy a háta mögött "fánkembernek" hívják.Ms

Bármilyen hihetetlen, a 27 éves Rob Gillett alig egy éve még a világ legszélesebb férfija volt. Hogy egész pontosak legyünk, a 260 kilós férfi szélesebb volt, mint amilyen magas ugyanis a 158 centis magasságához 172 centis haskörfogat társult.

Rob a súlyát ételfüggősége miatt szedte fel, ahogy korábban elmondta, az elmúlt 27 évben számolatlanul falta az édességet és a cukros üdítőket is. Hogy a hatás teljes legyen, Rob egy percet sem mozgott, ehelyett legszívesebben egész nap a kanapén ücsörgött és a tévét bámulta.

Az élete tavaly fordult fel fenekestül, amikor hirtelen elhatározásból – és mert egész környezete „fánkembernek” gúnyolta – jelentkezett a Channel 4 tévécsatorna reality-jébe, a „Véznák kontra dagik” című műsorba, ahol a készítők anorexiás és túlsúlyos embereket költöztettek össze. Míg a műsor tartott, Robnak azt kellett ennie, amit anorexiás lakótársa főzött. És persze fordítva.

Az eltelt 20 hónapban megszabadult függőségétől, szigorú szabályok szerint étkezett, és bármilyen nehezére esett is, edzeni járt. Ennek köszönhetően döbbenetes változáson ment keresztül, megszabadult testsúlyának 70 százalékától, így 2014 januárjában már csak alig 80 kilót nyomott.

Tudjon meg többet Rob csodás átalakulásáról a Mosolyszendvics blogon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik