Élet-Stílus

Halála előtt levelet írt 10 évvel idősebb énjének egy kislány

A szívszaggató levelet a gyászoló szülők lányuk halála után találták meg a szobájában.

A 12 éves Taylor Scout a napokban halt meg, egy „egyszerű” tüdőgyulladás súlyos szövődményei miatt. Szülei képtelenek feldolgozni legkisebb gyermekük elvesztését, mint mondják, fájdalmukat az enyhíti valamelyest, hogy arra gondolnak, az Úr azért szólította Taylort magához, mert nagyon szerette.

A kislány halála után néhány nappal Taylor szülei egy leragasztott borítékot találtak lányuk szobájában. Mint kiderült, a kétoldalas kis szöveget lányuk saját magának szánta 10 évvel később. A boríték hátoldalára azt írta, 2023-ig senki sem nyithatja ki, ám a megtört szülők képtelenek voltak ellenállni.

A szívszaggató levélben az életvidám kislány arról kérdezi idősebb énjét, milyen az élete? Megtalálta-e a helyét? Gratulál neki ahhoz, hogy sikeresen elvégezte a középiskolát és ahhoz is, hogy felvették az egyetemre. Megkérdezi tőle azt is, milyen szakon tanul, majd elárulja, hogy ő most, 12 évesen jogász szeretne lenni.

A levélből egyébként még az is kiderül, hogy a 12 évesek élete gondtalan, és hogy Taylort mostanában kedvenc sorozata, a Doctor Who foglalkoztatta leginkább, illetve az, hogy legyen egy iPadje.

A levelet egyébként az édesapa olvasta fel, erről egy videó is készült, amit angolul tudó olvasóink meg is nézhetnek:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik