Élet-Stílus

Énekelt a diktátornak Dennis Rodman

dennis-rodman(960x640)(1).jpg (dennis rodman, )
dennis-rodman(960x640)(1).jpg (dennis rodman, )

A „Féreg” Marilyn Monroe érzéki dalával köszöntötte a születésnapos Kim Jong Unt. Videó.

A „Féreg” becenevet büszkén viselő egykori NBA sztár, Dennis Rodman bizarr vonzódása Észak Koreához, illetve az ország fiatal diktátorához közismert. Amerika és a világ megdöbbent közvéleménye nem érti, hogy a kosaras legenda miért ápol baráti viszonyt a hidegvérű családirtóként, és emberek tömegeit kényszermunkatáborokban kínzó kegyetlen vezérrel. (Lehet, hogy egyszer kiderül, hogy az egész egy furcsa CIA terv része?)

Rodman legújabb fellépése az eddigieknél sokkal bizarrabb masszával öntötte nyakon az eddig ismert tényeket. A „Féreg” ugyanis rávette néhány régi, NBA-s barátját, hogy “ajándékmérkőzést” játsszon az észak-koreai öregfiúk-válogatott ellen az ország vezetője, Kim Dzsong Un (feltehetően) 31. születésnapja alkalmából. A meccs előtt pedig elénekelte a Happy Birthday-t, a „kedves vezetőnek” mégpedig olyan stílusban, ahogy Marilyn Monroe köszöntötte negyvenötödik születésnapján Kennedy elnököt 1962-ben.

Az eset azért különösen fura, hiszen a színésznő előadásán érződik, hogy szenvedélyes szálak fűzik az elnökhöz, akivel történelmi források szerint is szerelmi viszonyt folytatott. Sokak szerint néhány hónappal a dal elhangzása után, Monroe a Kennedy iránt érzett szerelembe halt bele. Hivatalosan öngyilkosságot követett el, de sokak meg vannak győződve róla, hogy gyilkosság áldozata lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik