Élet-Stílus

A legjobb celebes mémek 2013-ból

Scarlett Johansson eltaknyol, Miley Cyrus híres festményeken rázza magát: ezeken röhögött a net.

A celebvilág ászai 2013-ban akaratlanul is sokat tettek azért, hogy az internet hülyét csináljon belőlük. A hírességekből (pontosabban az ő bénázásaikból) talán még a szokottnál is több mém született; kiválasztottunk a legjobbak közül ötöt, íme:

Scarlett Johansson (még egy évvel ezelőtt) sajnos zakózott egy jókorát; és ami még nagyobb pech – mármint az ő szemszögéből –, hogy az esetről felvétel is készült. A mémmestereknek köszönhetően az eltaknyoló színésznőt a lehető leghülyébb képeken láthatjuk viszont: afrikai dobokon játszik, delfinen lovagol – vagy épp fejberúgatik:

 

A Super Bowlon fellépő Beyoncé maga ellen hívta ki a sorsot, amikor megpróbálta letiltatni az ott készült képeket. Tény, hogy nem a legelőnyösebb fotók készültek róla, de így, hogy betiltással akart védekezni, csak azt érte el, hogy zseniális montázsok készüljenek róla. Mint például ez:

 

Az egyik kedvencünk egy olyan poénsorozat, amely egyetlen fickó ötletén alapul. RyanWMcHenry egy sor Vine-videót készített, és mindegyikben ugyanaz a poén: a tévében épp Ryan Gosling látható; akinek valaki müzlit kínál, és mindig úgy tűnik, mintha a színész elutasítaná azt. Itt egy csodás példa:

 

2013 jelentős részében Miley Cyrus uralta a celebvilágot, így nem csoda, hogy róla több mém is készült. Az egyik, amikor a – művésznő jóvoltából – újra felkapott twerking, azaz fenékrázás hirtelen megjelent a világ legismertebb festményein.

 

A másik a Wrecking ball című számához készült (meglehetősen erotikusra sikeredett) klip buldózergolyós jelenete, amely sokakat megihletett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik