Élet-Stílus

A lehúzás konyaművészete

Az emberi kreativitás határtalan, főleg ha arról van szó, hogyan lehet kihúzni egy kis pénzt a többiek zsebéből. Ötletes, hasznos, és teljesen felesleges tárgyakból csemegéztünk.

Az emberiséget a képzelet teremtő ereje vitte, és viszi tovább a civilizáció útján. A kreatív és innovatív találmányok, egy hétköznapi problémára adnak világos válaszokat. A következő konyhai eszközök nem ilyenek. Kreatívak, az kétségtelen, csakhogy az alkotók ceruzáját a tervezőpapíron nem valószínűleg sokkal inkább a pénztárcánk, és nem a mindennapjaink megkönnyítése vezérelte.

 

Aki szeret kézzel csirkét enni, annak feltétlenül kell egy szett ezekből az ujjakra szerelhető, Trongs-nak nevezett akármikből! Már nincsen kéznél szalvéta.

 

A szívószál tényleg zseniális találmány volt valaha, nem csoda, hogy lépten-nyomon megpróbálják újra felfedezni és eladni. Most példul evőpálcikával kombinálva.

 

A kettő az egyben söröspohár, mely arra alkalmas, hogy kétféle sört is lehessen bele tölteni egyszerre, biztosan nagyszerű ötletnek tűnt egy baráti berúgás alkalmából. A legtöbben másnap rájövünk, hogy az alkohol nem mindig jó tanácsadó, de úgy néz ki van, aki nem.

 

Mi lenne, ha a golyós dezodorok mintájára csinálnánk egy kenyér olívaolajozót? Csak reggel nehogy összekeverjük a kettőt!

 

A nagy süti mellé úgyis mindig kell csinálni egy aprót is? Akkor ez a tepsi remek lesz! A sütési idő vajon ugyanannyi?

 

Csak profiknak, éskényszereseknek! Ez a szerkezet lézerrel jelöli ki a vonalakat, hogy tökéletes és egyforma pizza szeleteket kapjon. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem!

 

Uncsi a reggeli? Akkor feltétlenül szerezzen be egy ilyen okostelefon tartóval felszerelt tálat! A neve “Anti-loneliness bowl” vagyis magányűző tál. Ezt vajon komolyan gondolták?

 

A csodaflaska, ami vákum- és thermo technológia segítségével megőrzi a sör hőmérsékletét, és szénsavtartalmát 24 órán át. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik 24 óra alatt isznak meg egy sört, miután felbontották.

 

Nem lennénk most a dugóhúzó gyárosok helyében. Ha elterjed a csavaros parafa dugó, minden bizonnyal lehúzhatják a rolót!

 

Mi lenne, ha a mikrohullámú sütőnek lenne egy ellentéte, ami pillanatok alatt lehűt bármit? Van. Nem, nem a fagyasztóra gondoltunk, hanem erre a V-tex nevű szerkezetre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik