Élet-Stílus

Visszament a férjéhez, miután a férfi vécét ígért neki

Az indiai házaspár már három éve külön élt, amikor beadták a válókereset. A tárgyaláson azonban váratlan dolog történt…

A 27 éves indiai asszony, Savita Malviya és 30 éves férje, Devkaran a minap azzal a feltett szándékkal ment a bíróságra – három év különélés után – hogy végre pontot tesznek a házasságuk végére és kimondatják a válást. Csakhogy a tárgyalás nem egészen úgy zajlott, ahogy azt elképzelték, és a végén nem, hogy nem elváltként, de egy párként tértek haza.

Időközben ugyanis fény derült arra, hogy a 7 éve tartó házasságot nem egy másik nő, vagy a pénz, hanem egy sokkal hétköznapibb ügy tette tönkre: az, hogy nem volt a házban vécé. Az asszony elmondása szerint ez a hiányosság megmérgezte a hangulatát és szégyenérzettel töltötte el. Hozzátette, többször is megpróbálta férjét rávenni arra, hogy szereltessenek be a házon belülre egy vécét, ám a férfi hajthatatlannak bizonyult.

Az asszony végül megelégelte a dolgot, és két közös gyerekükkel együtt visszaköltözött a szüleihez és kijelentette, addig nem megy haza, míg nincs rendes vécé. Három évig várt, ezután beadta a válókeresetet. Csakhogy a férjnek időközben megjött az esze, és a tárgyaláson közölte a bíróval, hogy teljesíti felesége óhaját.

Most egy hónap türelmi időt kapott: ennyi idő alatt vécét kell prezentálnia az asszonynak, vagy végleg elválnak az útjaik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik