Élet-Stílus

Ez minden idők legjobb karácsonyi üdvözlete

kosarlabda(960x640)(3).jpg (kosárlabda)
kosarlabda(960x640)(3).jpg (kosárlabda)

Egy arizonai család évről-évre saját gyártású klipet küld ismerőseinek.

Ebben a rovatban többnyire meghökkentő/őrült/extrém ajándékokat szoktunk a kedves olvasók figyelmébe ajánlani – vagy olyasmit, amit akár otthon maguk is elkészíthetnek.

Ezúttal kivételesen egy nem kézzelfogható karácsonyi meglepetésről írunk: bemutatjuk, hogyan köszönti barátait minden évben egy arizonai család. A képeslap se rossz, de ők inkább zseniális videókat gyártanak, évről-évre újabb tematikát követve; egyedül az köti össze a kis karácsonyi klipeket, hogy mindegyikben a családtagok szerepelnek és mind szuper.

Az első 2011-ben született; a család a víz alatt énekel (pontosabban tátog) egy Elvis-dalt. (Pont a Blue Christmast, amelyet nemrég bemutattunk az elképesztő hangú kanadai tinédzser előadásában).

Aztán amikor a Slade-család (ha még nem említettük volna, így hívják a kreatív famíliát) szétküldte a produkciót barátaiknak, kiderült, hogy hihetetlen ajándékuknak sikere lett, és olyanok is megosztották az interneten, akik nem is az ismerőseik. Ezen felbátorodva a következő évben is született egy üdvözlőklip; méghozzá egy brutális kajacsatába torkolló karácsonyi vacsoráról.

És már a 2013-as is elkészült: az idei, retró-stílusra hajazó videóban Slade-ék karácsonyát láthatjuk, ahol a gyerekek antigravitációs port kapnak ajándékba (vajon Széles Gábor inspirálta e képsorokat???), és onnantól kezdve elkezdenek ész nélkül mászkálni a falakon és a plafonon.

Az ötletgazdák szerint a spéci karácsonyi üdvözletben az a legjobb, hogy a gyerekek majd 10-20 év múlva megnézhetik, hogy évről-évre hogyan ökörködtek, és a saját utódaiknak is mutogathatják majd a csodás klipeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik