Élet-Stílus

Lánnyal alvó szolgálat magányos férfiaknak

Tényleg csak alvásról lehet szó, semmi prostitúció!

Nem olyan, mint egy nyugati „masszázsszalon”, vagyis nem egy bordélyház virágnyelvű hirdetéséről van szó, a tokiói Soineya Cafe valóban csak ölelkező együttalvást kínál magányos vendégeinek. Nincs meztelenkedés, vagy bármilyen nemiség, csak és kizárólag alvás, amit viszont olyan változatossággal lehet megrendelni, akár egy légyottot egy kuplerájban.

A menüben szerepel egy- vagy kétlányos alvás, kiválasztható a hálóing, vagy akár egy szobalány egyenruha, felárért kérhető masszázs, vagy ölben pihenés, fejsimogatás, meg gyakorlatilag bármi, ami egy kiadós alváshoz és a gyengéd elringatáshoz elképzelhető. Kivéve persze a szexet.

Íme egy kis ízelítő menüből: egy óra szunyókálás egy lánnyal 6000 yenbe (13 ezer forint) kerül, de egy hat órás alvás csak háromszor annyiba. Ehhez jönnek a felárak, ha a kuncsaft maga akar partnert választani, vagy ha ölben szeretne elaludni, ha talpmasszázst szeretne, de a kiskifli-nagykifli pozitúra is extra szolgáltatásnak számít. Az extrákért 3 percenként átlag 1000 yent (majdnem 2200 forint) kell fizetni.

A cég egyébként folyamatosan várja a munkára jelentkező hölgyeket, akiknek 3500 yen (7500 forint) órabért kínálnak, ami nem is olyan rossz, főleg ha azt vesszük, hogy jórészt csak aludni kell érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik