Élet-Stílus

Retteg a gyümölcsöktől és a zöldségektől az ételfóbiás lány

Az angol fiatal még soha nem evett egészséges ételt; gyorskajákon él.

Faye Campbell 21 éves angol lány, teljesen átlagos életmóddal, leszámítva, hogy még az életben nem evett semmit, ami zöldség vagy gyümölcs, illetve olyan ételt, amely akár csak nyomokban tartalmaz ilyesmit. Na jó, krumplit már fogyasztott – de csak chips formájában, illetve a szénsavas üdítőkben nem zavarja az az 1-2 százalék gyümölcstartalom.

A Stowmarketben élő fiatal hölgy étrendje nagyjából így néz ki: reggelire pirítóst, ebédre általában egy jó pizzát, vacsorára pedig sajtburgert eszik.

Fotó: Northfoto

Faye már gyerekként is utálta az egészséges ételeket, 15 éves koráig szinte kizárólag chipset volt hajlandó fogyasztani. A szülei állítólag olykor megpróbáltak az otthon készített ételekbe zöldségeket csempészni, de Faye már a sütés-főzés alatt rosszul volt az illatoktól (az ő szemszögéből vagy orrszögéből: szagoktól), és menekülőre fogta. Az orvosok már kiskorában refluxbetegséget állapítottak meg nála, de a gyerekpszichológus véleménye az volt, hogy Faye különleges fóbiában szenved: a zöldség vagy gyümölcs elfogyasztásának még csak a gondolatától is rosszul lesz.

A lány teljesen jól elvan a gyorsételekkel; és ami a legdurvább: még csak nem is lett rettentő kövér, sőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik