Élet-Stílus

Egy videó, amit minden anyának látnia kell!

Gyerekek beszélnek őszintén az édesanyjukról.

Emlékeznek még arra a most tavasszal megjelent kisfilmre, ami bebizonyította, hogy a nők általában véve túl szigorúak saját magukkal? Nem? Nézze meg ide kattintva.

Hogy ez miért fontos? Azért, mert ennek a szívbemarkoló kisfilmnek az alapötlete valami nagyon hasonló. A készítők abból indulnak ki, hogy a szülők – édesapák és édesanyák egyaránt – attól a perctől kezdve, hogy először kézbe fogják újszülöttjüket, aggódnak. Félnek, hogy rossz példát mutatnak, hogy nem elég türelmesek. Rettegnek, hogy elrontanak valamit, elvégre mégis egy kis életről van szó.

Az esetek többségében szerencsére az aggodalmuk alaptalan, mert valahogy ösztönösen is jól csinálják és ez az, amit ennek a videónak a készítői be szerettek volna bizonyítani.

Megkértek néhány önként vállalkozó édesanyát, hogy mondják el, milyen anyának tartják magukat. A többség a válaszadáskor szabadkozott, „lehetnék türelmesebb”, „lehetnék magabiztosabb”, „bárcsak gyakrabban ülnék le beszélgetni a gyermekemmel” – mondták. Majd néhány nappal később ugyanezeket az édesanyákat ismét behívták, ezúttal azért, hogy megnézzék, mit mondtak róluk a gyerekeik. Azzal nem lőjük le a poént, ha elmondjuk, szívbemarkoló válaszoknak („Ő az én hősöm!”, „Nem is tudom, mit csinálnék nélküle”) lehetünk tanúi. Íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik