Élet-Stílus

A neten talált igaz szerelemre a világ legkövérebb embere

Paul Mason néhány évvel ezelőtt még több mint négyszáznegyven kilót nyomott, majd lefogyott és az internet segítségével a szerelem is rátalált.

Az angliai Ipswich városában élő Mason egészen pontosan 444,5 kilót nyomott és napi húszezer kalóriát vitt be, ami a szükséges több mint tízszerese, amikor a világ legkövérebb emberének nyilvánították. De egy életmentő műtétet követően leadott egészen pontosan 304 kilót és egy közösségi oldal segítségével a szerelem is rátalált.

A nagy találkozás

Az amerikai Rebecca Mountain egy dokumentumfilmben hallott először Mason hihetetlen történetéről, majd a Facebookon azonnal felvették egymással a kapcsolatot. Több hónapon keresztül csak így tartották egymással a kapcsolatot, majd végül a valós életben is találkoztak. A férfi most azt tervezi, hogy Amerikába költözik új szerelméhez.

Fotó: Daily Mail

„Láttam a tévében Mason sztoriját és legbelül éreztem, hogy különleges kapcsolat van közöttünk. Már a legelején tudtam, hogy fel kell vennünk egymással a kapcsolatot és találkoznunk kell. Segíteni fogok neki” – vallott az asszony érzelmeiről. „Ő egy lenyűgöző férfi, aki hihetetlenül őszinte és nyitott a világra, ami sokat segít a kapcsolatunkon” – folytatta.

Mason azonban nem csak azért repült Amerikába, hogy találkozhasson a nővel, egy korrekciós műtét is vár rá, ahol körülbelül 50 kilónyi lógó bőrtől fogják megszabadítani, ráadásul egy New York-i klinika orvosa felajánlotta, hogy ingyen végrehajtja a műtétet a férfin, csak a benntartózkodás költségeit kell állnia.

„Az a legnagyobb kérdés, hogy Rebecca vajon készen áll-e arra, hogy velem éljen akkor is, ha a korrekciós műtét nem úgy sikerül, ahogy tervezzük és életem végéig kerekesszékhez leszek kötve” – mesélte a férfi.

A kezdetek

Mason az apja halála után, a húszas évei végén kezdett el hízni, de anyja elvesztése volt az, ami végleg mély depresszióba döntötte, onnantól kezdve nem tudta kontrollálni az evést. Nem sokkal később a férfi otthagyta postás állását is és teljesen elhagyta magát. Egyszer például az is előfordult vele, hogy tűzoltóknak kellett kibontania egy falat az otthonában, hogy kórházba tudják szállítani.

„De amióta rám talált a szerelem, minden jóra fordult az életemben” – tekintett optimistán a jövőbe a férfi.

Az alábbi videón a fogyás után, de még a korrekciós műtét előtt álló Mason látható:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik