Élet-Stílus

Buszmegállót fogadhatnak örökbe a miskolciak

buszmegálló (buszmegálló)
buszmegálló (buszmegálló)

Buszmegállót fogadhatnak örökbe a miskolciak, a Legyen olyan a buszmegálló, amilyennek szeretné! szlogen szellemében a lakosok kicsinosíthatják azokat.

Elege lett a miskolci közlekedési vállalatnak a várost elcsúfító buszmegállókból, ezért iskolák, civil szervezetek, utasok, lakosok, vállalkozások jelentkezését várja az autóbusz-megállóhelyek megszépítésére.

A programban részt vevőknek legalább havonta egyszer környezetszépítési akciót kell szervezni a kiválasztott megállóban és környékén 2014. május 31-ig. A megálló szépítéséről a cég pontos leírást, esetleg látványtervet vár, hogy milyen módosításokra kerülne sor (például: letisztítják a megállóhelyről a falfirkákat, a megállóhely szerkezetét kékre festik, kicserélik az eltörött ülést stb.).

Az Miskolc Város Közlekedési Zrt. minden megállóhelyen feltünteti, hogy a megállót kik tették szebbé. A készítők emléklapot kapnak, illetve fotót az alkotásról. A kampány végén az örökbefogadott megállók versenyeznek, és a legtöbb szavazatot kapó megálló készítői miskolci városnézést nyerhetnek a közlekedési vállalat veterán buszával.

Akinek nincs ötlete, hogy nézzen ki a kedvenc megállója, annak itt van pár példa Japánból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik