Élet-Stílus

300 ezret fizet egy barátnőért

Az ideális jelölt 58 kiló, szexi, szereti a feszülő cuccokat és nem akar gyereket.

Csupán néhány dolog arról a 37 tételes listáról, ami egy texasi férfi jóvoltából napok óta kering a neten. A 39 éves Romeo Rose – igen, tényleg ez a neve – megunta, hogy már évek óta nem talál magának egy normális nőt. Annyira viszont nem esett kétségbe, hogy emiatt alább adja az elvárásait, így azt találta ki, 1500 dollárnyi, vagyis 333 ezer forintért felhajtat magának egy, vagy több jelöltet.

Ön szerint ez durva? Mit szól ezekhez?

Ennyi pénzt kap ugyanis az a szerencsés kerítő, aki olyan lányt talál Romeonak, amilyenre vágyik, plusz újabb 1000 dollárt, ha a dologból házasság lesz, de ne szaladjunk ennyire előre. A feladat ugyanis egyáltalán nem egyszerű: a férfinek elég konkrét elképzelése van arról, milyen lányt akar. Egész pontosan arról, hogy milyent nem:

“…nem lehet például fekete, még akkor sem, ha kétszer olyan dögös, mint Halle Berry. Ezenkívül, nem lehet dohányos, sztriptíztáncos, vagy szerencsejátékos, de esélytelenül indulnak azok a nők is, akik gyereket akarnak.”

Hogy miért? Nos, Romeo szerint, aki hétvégente esküvői fotósként dolgozik, a terhesség alapjaiban változtatja meg a nők alakját, terhességi csíkokat okoz, ami elveszi a kedvét mindentől. És, ha mindez nem lenne elég: az ideális nő nem tartja a kapcsolat az exeivel, és nem lehet szemüveges.

Az oldalt, amit akciójához létrehozott az élesítés óta gyakorlatilag elárasztották a kritikusok: „azt hiszik egy önző seggfej vagyok, pedig ez nem igaz” – mondta a The Daily Mail online lapnak, majd hozzátette igazából reménytelen romantikus, és csak arra vár, hogy szerethessen egy lányt.

UPDATE:

A Sleepless in Austin nevű oldalon egy egész galériát találtunk Romeóról. Íme, egy kis ízelítő:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik