Élet-Stílus

Az apa segítette világra mindkét gyerekét

szules(1)(960x640)(3).jpg (szülés, újszülött, )
szules(1)(960x640)(3).jpg (szülés, újszülött, )

Pont úgy, mint az első gyermek születésekor, másodszor is az apa bábáskodott.

A 39 éves newcastle-i édesapát, Felix Fennert és két fiát különleges kapcsolat fűzi össze. Az apa nem csak hogy jelen volt a fiúk születésénél, de egyenesen ő volt az, aki levezette a szülést. Feleségénél, Philippánál ugyanis mindkét alkalommal jóval a vártnál korábban indult meg a szülés, így a szülők hiába készültek rá, még a kórházig se jutottak el.

Az első alkalmat még saját tapasztalatlanságukkal magyarázták: két évvel ezelőtt idősebb fiuk, Elvis a kiírtnál öt nappal korábban érkezett, és annyira sietett, hogy még a mentőket sem várta meg. Így az édesapára hárult a feladat, hogy a kicsit – ott az előszobájuk padlóján – a világra segítse.


Kép forrás: The Daily Mail

Amikor a pár idén januárban megtudta, hogy ismét gyermekük lesz, óvatosságból úgy készültek, hogy Philippa otthon szül. Így is lett, csak hogy jóval az orvosi személyzet érkezése előtt, mindössze 90 perc alatt. Az asszony azt mesélte a The Daily Mail című brit lapnak, hogy reggel hatkor már a fájásokra ébredt, és bár gondolta, hogy aznap már szülni fog, azt nem, hogy ilyen gyorsan.

A kisebbik Felix végül – csakúgy mint testvére – öt nappal a kiírt időpont előtt, szeptember 1-jén, teljesen egészségesen, a szülei franciaágyában jött világra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik