Élet-Stílus

Így tűnhet el a hasi zsír

kover(2)(960x640).jpg (kövér, )
kover(2)(960x640).jpg (kövér, )

Hogyan szabadulhat meg a hasi zsírtól egy olyan nő, aki egész nap dolgozik és nincs ideje edzésre járni? A szakértő hasznos tanácsokat ad!

“Egész műszakos pincérnő vagyok egy kínai étteremben, ami azt jelenti, hogy fél 11-től 15-ig, és 17-től 23-ig dolgozom, egy szabadnappal. Minden reggel egy órára el tudok menni edzeni, de sajnos úgy érzem, ez nem elég. Olyan alkat vagyok, aki ha hízik, az a has tájékon látszik meg, és ez már nagyon zavar. Érdekelne, hogy ilyen munka beosztás mellett milyen mozgásformát tudok esetleg választani, valamint milyen ételeket fogyasszak, hogy egy kicsi súlyfeleslegtől megszabaduljak?” – kérdezte a Házipatika.com olvasója.

Pásztor-Juszkó Viola gyógymasszőr válaszában kiemelte: a hasi elhízás elsősorban magas kalória-beviteltől, sok szénhidráttól, és sófogyasztástól lehetséges. “A mozgás mellett változtatnia kellene az étkezési szokásain is. Javaslom a napi ötszöri étkezést kis adagokban, amiben sok gyümölcs, illetve minél több zöldség legyen.” A részletes választ ide kattintva olvashatja!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik